Mijn ontharing krijgen om te werken


Wanneer er hoofdharen groeien op publiceren daar waar het gewoon voor vrouwen niet het geval is, spreekt men over hirsutisme. Daar mag ons mannelijke ontharingspatroon opkomen. De belangrijkste oorzaken van hirsutisme bestaan hormonale factoren en medicijngebruik.

Na de laserbehandeling mag de huid rood ofwel gevoelig zijn. Het trekt snel wederom straat. Tevens mogen er donkere ofwel lichtere vlekjes op een huid ontstaan.

Verder doorpraten wij de wensen en vertellen wij u wat de mogelijkheden aangaande ons huidverjonging met fractional laser bestaan. Wij proberen iedere keer zo goed geoorloofd aan de wensen te voldoen. Tijdens dit consult bezit u alle ruimte om vragen te stellen.

Indien naar onze inzicht nauwelijks resultaat te verwachten kan zijn - wegens u allicht een teleurstelling - dan zullen we u dan ook het eerlijk meedelen en niet tot behandelen overgaan.

Ontharings wax Honing op fundering van bijenwas met antiseptische en hydraterende eigenschappen. Aanbevolen voor al die huidtypes. De brede rol is uitermate geschikt voor toepassing op grotere delen betreffende het lijf.

Om u beter te informeren over definitief ontharen en in dit bijzonder met de Soprano ICE Platinum, hebben we een aantal heel wat gestelde vragen voor u beantwoord. Die kan u dan ook ontdekken op de meeste gestelde vragen-pagina

Bezit u hinder van overbeharing? Bent u dan ook het scheren en epileren beu? Met laser ontharen reduceren we ongewenste haargroei tot het minimale. Voor de kliniek ontvangt u een meeste luxe en effectieve manier.

Ons tips top lijf ingeval jouw op zondagochtend wakker wordt behalve een mooie dame en je badjas aantrekt. Volmaakt. Het definitief ontharen heren wordt louter maar populairder.

In een meeste gevallen wordt tijdens een behandeling ons warm prikkelend gevoel geconstateerd. Na afloop met een laserontharing verzorging mag een lichtrode uitslag (erytheem) duidelijk bestaan, welke snel wederom verdwijnt.

Uit een laser komt een sterke gebundelde laserstraal welke via het pigment geleid wordt tot dit haarzakje daar waar welke energie over de laser omgezet is in warmte waardoor dit haarzakje vernietigd is en er geen ander hoofdhaar mag groeien.

Iedere hoofdhaar bestaan uit dood hoornmateriaal het vanuit een haarzakje groeit. In hier de haren bevindt zichzelf melanine, in de een meer dan een andere. Melanine kan zijn dit pigment dat huid, hoofdhaar en ogen kleur geeft. Er zijn 2 typen, eumelanine en feomelanine. Eumelanine is donkerbruin tot zwart en ook niet in mineraalwater oplosbaar, hetgeen wij ontdekken we in donker haar. De in het hoofdhaar aanwezige hoeveelheid eumelanine kan zijn tevens bepalend voor het slagen van een treatment. In blond en rood hoofdhaar bevindt zichzelf nauwelijks eumelanine doch feomelanine. Dus zit ons IPL hierop dikwijls niet. Wanneer een hoofdhaar zichzelf in de groeifase bevindt, kan zijn een eumaline dit sterkst aanwezig. Daarom bestaan louter de hoofdharen welke zichzelf in de groeifase bevinden vatbaar vanwege dit gemakkelijk aangaande ons IPL.

Een haargroei met de lichaamsgebieden is verdeeld. Het gezicht bezit een supersnelle haargroei en de rug en schouders ons langzame haargroei.

Epil Xpress Milk kalmeert na dit ontharen en kan zijn vochtinbrengend. Epil Xpress Milk is rijk met essentiële vetzuren, vitamine E, arganolie en heeft vele baten: verzorgende en revitaliserende restructurizers.

U kunt iedere keer 1x kosteloos de ontharingslaser uitproberen. Een meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de kosten over definitief ontharen. Bel rustig wegens uitleg en ons kosteloos behandeling.  ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *